Ellanse

AQTIS Medicalin kehittämä Ellansé™ on ensimmäinen täyteaine, joka tarjoaa turvallisen ja helposti säädeltävän hoitovaikutuksen esteettiseen ihontäyttöön ja kirurgiaan. Ainutlaatuisen suojatun teknologian ansiosta hoidon lopputulos kestää jopa neljä vuotta.

 

Hoitotuloksen kesto voidaan ennustaa tarkasti ennen hoitoa ja sitä voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaisesti. Täyteaineen komponentit ovat biohajoavia, joten siitä ei jää mitään haitallisia jäämiä kehoon. Tuotteessa yhdistyvät sekä erinomainen hoitotulos että turvallisuus. Pitkäkestoisuutensa ja muiden ominaisuuksiensa ansiosta Ellansén hoitovaihtoehdot ovat käyttäjille erittäin kustannustehokkaita verrattuna muihin täyteaineisiin.

 

Ellansén ainutlaatuiset hyödyt

 

 • Ainutlaatuisen säädettävän kestoajan ansiosta hoito suunnitellaan juuri sinulle sopivaksi
 • Tulokset näkyvät välittömästi
 • Kestävä lopputulos koko käyttöajalle, tuote ei haihdu muutamassa kuukaudessa
 • Tutkittu ja turvallinen sopivuus iholle; tuote on testattu kliinisillä testeillä ja tutkimuksilla
 • Todistettu bioyhteensopivuus, jonka ansiosta tuotteesta ei jää mitään jäämiä ihoon
 • Kustannustehokkuus: pitkäaikaiseen tulokseen tarvitaan vähemmän ainetta ja vähemmän hoitokertoja
 • Ainutlaatuinen elastisuus ja optimaalinen viskositeetti mahdollistavat käytön useisiin eri kasvojen alueisiin
 • Tulokset ovat luonnollisia aktivoiden myös ihon omaa kollageenituotantoa tuotantoa

 

Ellansé-toimenpiteet

 

Toimenpidettä varten asiakkaalle levitetään paikallispuudutusgeeli, joka vaikuttaa iholla 10-20 minuuttia. Jos olet allerginen lidokaiinin puuduteainesosille tai kumihanskoille, ethän unohda mainita asiaa asiakastietolomakkeessa.

 

Ellanséa injektoidaan tarkkaan määriteltyyn kohtaan käyttäen joko tunnelitekniikkaa tai bolustekniikkaa. Täyteaine asettuu dermiksen pohjalle, jonka jälkeen tulosta muotoillaan vielä hieromalla.

 

Katso video injektiotekniikasta:

 

Käyttökohteet:

 

 • Juonteiden ja ryppyjen korjaus
 • Volyymin lisääminen
 • Muotoilu
 • Muokkaus

 

Turvallisuus

 

Ellansé™ on voittanut Euroopan vuoden 2011 Frost & Sullivanin täyteaineiden teknologia -ja innovaatiopalkinnon. Ellansén vahvuus ja suosio perustuu tutkittuun tietoon. Suomeen tulonsa jälkeen Ellansé on todistanut ylivoimaisuutensa täyttäen kaikki täydellisen täyteaineen kriteerit.

 

Ellansén valmistaja, Hollantilainen yritys Aqtis Medical, on maailmalla tunnettu laadukkaiden lääketieteellisten polymeerien valmistuksesta sekä niiden kehityksestä.

 

Ellansé on bioimeytyvä lääketieteen polymeeri, jonka vaikuttavat aineet ovat PCL (polycaprolactone) sekä CMC (carbometyylicelluloosa). Raaka-aineita on käytetty vuosikymmeniä lääketeollisuudessa mm. itsestään sulavissa tikeissä. Molemmat raaka-aineet ovat FDA-hyväksyttyjä sekä CE-merkittyjä.

 

Ellansé ei allergisoi, aiheuta tulehduksia tai arpikudosta eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia tai muovia.

 

Ellansén asiakastyytyväisyysprosentti on lääkärien suorittamien tutkimusten mukaan jopa 97 %. Se on korkein kaikista täyteaineista. Tulokset on mitattu 12 kuukauden kuluttua Ellansé-hoidosta. Ellansé tarjoaa sopivan tuotteen ottaen huomioon toivotun vaikutusajan. Vaihtoehdot ovat vuodesta jopa neljän vuoden kestoon.

 

Ellansé -hoitojen hinnat ovat hoidosta riippuen 590 – 690 euroa.

Ammattitaitoinen-henkilökunta
Ammattitaitoinen Henkilökunta

Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta.

Yksilolliset
Yksilölliset räätälöidyt hoidot

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Sinun-turvallisuutesi
Sinun turvallisuutesi

Sinua palvelevat aina huippuammattilaiset. Pitkään alalla toimineena, 25 vuoden kokemuksella, Tiina Jylhä on löytänyt parhaat mahdolliset työntekijät tiimiimme.

137

Tehtyjä leikkauksia

945

Tyytyväisiä asiakkaita

76

Huippuammattilaisia

Katso

Mitä Meistä Sanotaan

Amanda
Amanda Harkimo

”The Look on aina ollut minulle paikka jossa huolehdin kasvojeni hyvästä olosta. Ja on paikka joka antaa minulle hyvää oloa, ihanat tisuni on myös sieltä kotoisin, SUOSITTELEN!”

Katie
Katrie Daler

”Olen käyttänyt The Lookin palveluita ja hoitoja henkilökohtaisesti itse vuodesta 2012 asti, suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka kohentavanta jotakin paikkaa kehossaan. Vaalikaa omaa kehoanne, se on tehty teitä varten!”

Maisa
Maisa Torppa

”Kreikassa käynti oli tosi positiivinen kokemus, kun automaattisesti jännitin tulenko mä oikein ymmärretyks vieraassa maassa. Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Koko aika oli turvallinen olo ja sellanen fiilis, että on osaavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi!”