Hampaiden hoito Tallinnassa

CityMed, Meeme Mõttus

 

Hampaita joudutaan usein poistamaan hampaiden huonon kunnon ja iensairauden vuoksi. Poistetun hampaan kohdan jääminen tyhjäksi ei ehkä kuulosta kovin vakavalta, mutta se saattaa aiheuttaa puuttuvan hampaan juuren surkastuminen, jolloin leukaluu kutistuu ja kasvot vanhenevat ennenaikaisesti. Hampaan puuttuminen suun etuosasta voi vaikuttaa myös hymyysi ja itseluottamukseesi. Hammasimplantti on usein esteettisesti paras ratkaisu puuttuvan hampaan korvaamiseen.

 

Myös muutoin kosmeettisen (eli esteettisen) hammashoidon avulla voidaan korjata useimmat hymyyn liittyvät puutteet, esimerkiksi valkaisun avulla tai korjaamalla lohjenneet, haljenneet tai vinot hampaat.

 

Teemme yhteistyötä Tallinnassa toimivan CityMedin kanssa. Siellä asiakkaitamme palvelee hammaslääkäri Meeme Mõttus.

 

Lue lisää CityMedin sivuilta.

 

Tilatessasi hammashoitopalveluita CityMedistä, mainitse koodi ”thelook” saadaksesi alennuksen.

Ammattitaitoinen-henkilökunta
Ammattitaitoinen Henkilökunta

Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta.

Yksilolliset
Yksilölliset räätälöidyt hoidot

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Sinun-turvallisuutesi
Sinun turvallisuutesi

Sinua palvelevat aina huippuammattilaiset. Pitkään alalla toimineena, 25 vuoden kokemuksella, Tiina Jylhä on löytänyt parhaat mahdolliset työntekijät tiimiimme.

137

Tehtyjä leikkauksia

945

Tyytyväisiä asiakkaita

76

Huippuammattilaisia

Katso

Mitä Meistä Sanotaan

Amanda
Amanda Harkimo

”The Look on aina ollut minulle paikka jossa huolehdin kasvojeni hyvästä olosta. Ja on paikka joka antaa minulle hyvää oloa, ihanat tisuni on myös sieltä kotoisin, SUOSITTELEN!”

Katie
Katrie Daler

”Olen käyttänyt The Lookin palveluita ja hoitoja henkilökohtaisesti itse vuodesta 2012 asti, suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka kohentavanta jotakin paikkaa kehossaan. Vaalikaa omaa kehoanne, se on tehty teitä varten!”

Maisa
Maisa Torppa

”Kreikassa käynti oli tosi positiivinen kokemus, kun automaattisesti jännitin tulenko mä oikein ymmärretyks vieraassa maassa. Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Koko aika oli turvallinen olo ja sellanen fiilis, että on osaavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi!”