Hampaiden valkaisu

Ennen hampaidenvalkaisua asiakkaan on hyvä käydä hammaslääkärissä puhdistamassa hampaat ja poistattamassa mahdolliset hammaskivet. Toki myös mahdolliset reikiintyneet hampaat sekä huonot hammaspaikat on korjattava ennen valkaisua. Terveisiin hampaisiin saa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

 

  • Beaming White © -hampaidenvalkaisu kestää noin tunnin
  • Valkaisutulos on yksilöllinen, keskimäärin 2-5 astetta tai enemmän
  • Jos hampaita on aiemmin valkaistu, uusi hoito on entistä tehokkaampaa
  • Valkaisutuloksen pysyvyys riippuu omista elämäntavoista, yleensä tulos säilyy 6 kk- 2 vuotta

 

Hampaidenvalkaisu on koulutetun henkilön suorittamana turvallista ja sopii lähes kaikille. Valkaisu tehdään valkaisuaineen ja valkaisua tehostavan valon avulla. Jos olet raskaana tai imettt, hampaiden valkaisua ei suositella tehtäväksi.

Ammattitaitoinen-henkilökunta
Ammattitaitoinen Henkilökunta

Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta.

Yksilolliset
Yksilölliset räätälöidyt hoidot

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Sinun-turvallisuutesi
Sinun turvallisuutesi

Sinua palvelevat aina huippuammattilaiset. Pitkään alalla toimineena, 25 vuoden kokemuksella, Tiina Jylhä on löytänyt parhaat mahdolliset työntekijät tiimiimme.

137

Tehtyjä leikkauksia

945

Tyytyväisiä asiakkaita

76

Huippuammattilaisia

Katso

Mitä Meistä Sanotaan

Amanda
Amanda Harkimo

”The Look on aina ollut minulle paikka jossa huolehdin kasvojeni hyvästä olosta. Ja on paikka joka antaa minulle hyvää oloa, ihanat tisuni on myös sieltä kotoisin, SUOSITTELEN!”

Katie
Katrie Daler

”Olen käyttänyt The Lookin palveluita ja hoitoja henkilökohtaisesti itse vuodesta 2012 asti, suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka kohentavanta jotakin paikkaa kehossaan. Vaalikaa omaa kehoanne, se on tehty teitä varten!”

Maisa
Maisa Torppa

”Kreikassa käynti oli tosi positiivinen kokemus, kun automaattisesti jännitin tulenko mä oikein ymmärretyks vieraassa maassa. Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Koko aika oli turvallinen olo ja sellanen fiilis, että on osaavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi!”