Harjoittelu ja liikunta

Kehoa muokkaavassa harjoittelussa on muutamia keskeisiä tekijöitä, joiden kanssa valmentajat, urheilijat ja myöskin kuntoilijat joutuvat harjoitteluohjelmia laatiessaan tekemisiin. Samat asiat pätevät on sitten kyseessä kilpaurheilu, kuntourheilu tai kuntoutus. Kaikkiin asioihin ei löydy selvää tutkimuksiin perustuvaa tietoa tai vastausta, eikä yhtä ainoaa oikeaa vastausta käytännössä ole edes olemassa. Saatavilla oleva tutkimustieto on kuitenkin perustana ja antaa perusteet harjoitteluohjelman laadinnalle. Kun tähän yhdistetään käytännössä hyviksi ja tarkoituksenmukaiseksi havaitut asiat, ovat oikeanlaisen harjoittelun perusteet ohjaajiemme avustuksella sinulla myös saatavissasi.

 

Sana ”liikunta” merkitsee eri ihmisille ja sen harrastajille eri asioita. Se voi olla virkistysmuoto, harrastus-, rentoutumiskeino tai ankaraa ja raskasta kilpaurheilua. Oikea tieto on erityisen tärkeää, kun harrastuksesta tulee kilpaurheilua tai kun halutaan tuloksia. Tuolloin harjoitteleminen on kovaa sekä raskasta ja jos se tehdään vielä väärin, se voi olla yllättävän tuhoisaa liikuntaa harrastavalle itselleen tai hänen uralleen.

 

Me The Lookissa emme arvaile mitään. Meidän mottomme on ”me tiedämme”! Valmennustiimimme vastuuvalmentaja Tapani Valkonen on eittämättä maamme parhaita. Hän on ollut myös TV-ohjelmissa asiantuntijana, kommentaattorina sekä erilaisissa lehdissä vastannut asiakkaille alan kysymyksistä. Tapanilla on WABBA trainer of Champions -sertifikaatti ja on WABBA Finlandin Presidentti sekä kansainvälisen WABBA World komitetan jäsen. Koulutamme myös Personal Trainereita. Kun haluat tuloksia, vaadi parasta, panosta laatuun ja ota meihin yhteyttä.

Ammattitaitoinen-henkilökunta
Ammattitaitoinen Henkilökunta

Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta.

Yksilolliset
Yksilölliset räätälöidyt hoidot

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Sinun-turvallisuutesi
Sinun turvallisuutesi

Sinua palvelevat aina huippuammattilaiset. Pitkään alalla toimineena, 25 vuoden kokemuksella, Tiina Jylhä on löytänyt parhaat mahdolliset työntekijät tiimiimme.

137

Tehtyjä leikkauksia

945

Tyytyväisiä asiakkaita

76

Huippuammattilaisia

Katso

Mitä Meistä Sanotaan

Amanda
Amanda Harkimo

”The Look on aina ollut minulle paikka jossa huolehdin kasvojeni hyvästä olosta. Ja on paikka joka antaa minulle hyvää oloa, ihanat tisuni on myös sieltä kotoisin, SUOSITTELEN!”

Katie
Katrie Daler

”Olen käyttänyt The Lookin palveluita ja hoitoja henkilökohtaisesti itse vuodesta 2012 asti, suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka kohentavanta jotakin paikkaa kehossaan. Vaalikaa omaa kehoanne, se on tehty teitä varten!”

Maisa
Maisa Torppa

”Kreikassa käynti oli tosi positiivinen kokemus, kun automaattisesti jännitin tulenko mä oikein ymmärretyks vieraassa maassa. Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Koko aika oli turvallinen olo ja sellanen fiilis, että on osaavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi!”