Pluryal

HekTSUgDom9UrK7rI5PdGrxHA1N9avYWOwKL9KT-LkM

Pluryal tuoteperhe koostuu kolmesta uuden sukupolven injektoitavasta hyaluronihappotäyteaineesta. Korkeaviskositeettiset Pluryal-, Plyryal Volume- ja Pluryal Booster- ruiskeet on kehitetty Sinulle, joka haluat häivyttää juonteita, paluttaa ja säilyttää ihon elastisuutta tai saada huuliisi lisää volyymia.

 

Luxembourgissa valmistettavat Pluryal®-tuotteet täyttävät korkeat laatu- ja puhtausstandardit (ISO 13485 ja GMP sekä CE 1015). Tuotteissamme käytetään vain homogeenista – ei eläinperäistä – hyaluronihappoa, joka häviää luonnollisesti normaalissa aineenvaihdunnassa.

 

Jokainen tuotteemme käy valmistusprosessin aikana läpi useita eri tarkastuksia ja laadunvarmistuksia. Laboratoriomme noudattaa laadunvarmistuksessa myös EN ISO 10993 protokollaa.
Cross-linking-partikkelina tuotteissamme on lukuisten tutkimusten turvalliseksi osoittama BDDE pienimpinä mahdollisina pitoisuuksina ( esim. Pluryal® 0,4ppm).

Lisää tietoa linkistä : PLURYAL

Ammattitaitoinen-henkilökunta
Ammattitaitoinen Henkilökunta

Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta.

Yksilolliset
Yksilölliset räätälöidyt hoidot

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Sinun-turvallisuutesi
Sinun turvallisuutesi

Sinua palvelevat aina huippuammattilaiset. Pitkään alalla toimineena, 25 vuoden kokemuksella, Tiina Jylhä on löytänyt parhaat mahdolliset työntekijät tiimiimme.

137

Tehtyjä leikkauksia

945

Tyytyväisiä asiakkaita

76

Huippuammattilaisia

Katso

Mitä Meistä Sanotaan

Amanda
Amanda Harkimo

”The Look on aina ollut minulle paikka jossa huolehdin kasvojeni hyvästä olosta. Ja on paikka joka antaa minulle hyvää oloa, ihanat tisuni on myös sieltä kotoisin, SUOSITTELEN!”

Katie
Katrie Daler

”Olen käyttänyt The Lookin palveluita ja hoitoja henkilökohtaisesti itse vuodesta 2012 asti, suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka kohentavanta jotakin paikkaa kehossaan. Vaalikaa omaa kehoanne, se on tehty teitä varten!”

Maisa
Maisa Torppa

”Kreikassa käynti oli tosi positiivinen kokemus, kun automaattisesti jännitin tulenko mä oikein ymmärretyks vieraassa maassa. Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Koko aika oli turvallinen olo ja sellanen fiilis, että on osaavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi!”