ILMEJUOTEIDEN HOITO

 cVPGUS9YgxF0IhSYuuBnsB3dM6AePYzFt3xLIVcSf0Y

Hoitoa on käytetty jo kymmeniä vuosia erilaisten sairauksien ja ongelmien hoitoon. Hoidon teho perustuu sen lihaksen toimintaa lamaannuttavaan vaikutukseen, jolloin esimerkiksi kireä lihas rentoutuu tai juonne oikenee. Suomessa hoitoa on käytetty 1990-luvun alusta alkaen. Ja käyttö on viime aikoina yleistynyt myös esteettisissä hoidoissa, esimerkiksi juonteiden siloittamisessa ja liikahikoilun hoidossa.

 

HOITO vaikuttaa hermon ja lihaksen liitoskohdissa sekä autonomisten hermojen päätteissä aiheuttaen niiden toiminnan heikkenemistä. Ongelmakohdassa lihaksen toiminnan heikkeneminen tuottaa toivotun tuloksen. Lihakseen injektoitavan botuliinin vaikutus on ohimenevää. Tarvittaessa hoito voidaan uusia.

 

Kasvojen pienet lihakset aiheuttavat uurteenomaisia juonteita esimerkiksi otsalle sekä silmien ja suun ympärille. Hoito on osoittautunut tehokkaaksi ja vaarattomaksi tavaksi korjata ihon ilmejuonteita. Hoidon  vaikutus perustuu siihen, että se lamaannuttaa hermoja, jotka vaikuttavat kasvojen ryppyjä aiheuttaviin lihaksiin. Lihaksia lamaannuttava tulos näkyy noin kolmen-viiden vuorokauden kuluttua pistoksesta ja tulos säilyy maksimissaan kaksi vuotta. Pysyvyys on kuitenkin aina hyvin yksilöllistä. Hoito voidaan tarvittaessa uusia noin puolen vuoden välein. Hoito aiheuttaa sen, ettei potilas pysty enää rypistämään otsaansa ja silmäkulmiaan, eli näillä alueilla olevat juonteet häviävät. Kaikilla hoidetuilla potilailla ryppyisyys on vähentynyt huomattavasti.

 

Aine viedään ampullista injektioneulan avulla suoraan haluttuun lihakseen. Pienen neulan ansiosta pistosta ei juurikaan tunne, eikä siitä jää suurta jälkeä. Hoito on lähes kivuton ja yleisesti hyvin siedetty, mutta asiakkaan halutessa voidaan alue aina puuduttaa esimerkiksi voiteella. Joillakin asiakkailla aine saattaa aluksi kerätä hoidetulle alueelle pientä turvotusta. Matalaotsaisilla on riskinä kulmakarvan laskeutuminen joksikin aikaa.

 

Vaikutus alkaa näkyä noin 3-5 päivän kuluttua ja kestää keskimäärin 4-6 kuukautta. Tulokset pysyvät pidempään, jos hoito tehdään alussa useammin. Tällöin lihas ei pääse kunnolla palautumaan hoitokertojen välillä. Lihaksisto on erilainen eri puolilla kasvoja. Kulmien nostoon käytetään saman verran ainetta molemmille puolille ja joskus tulosta joudutaan korjailemaan tästä syystä johtuen. Yliannostuksen vaaraa ei ole, vasta 30 ampullia suoraan suoneen ruiskutettuna aiheuttaisi myrkytysvaaran. Mahdolliset sivuvaikutukset ovat aina ohimeneviä ja korjattavissa. Hoito ei rasita maksaa eikä munuaisia, se ei leviä lihaksesta minnekään eikä kierrä verenkierrossa. Kauneuden hoidossa käytetään keskimäärin 20–50 yksikköä . Neurologit ja silmälääkärit käyttävät jopa 400 yksikköä kerrallaan. Ihmiselle myrkyllinen annos on vähintään 3 000 yksikköä ruiskutettuna suonensisäisesti.

Hoidon jälkeen

 

Hoidon jälkeen iholla näkyy vain pieni pistosjälki ja joskus lievää turvotusta ja punoitusta. Iholle saa levittää meikkiä jo 20 minuuttia käsittelyn jälkeen. Samana päivänä tulisi välttää aurinkoa, saunaa ja urheilua. Hoitoa ei tehdä, jos potilaalla on jokin lihassairaus eikä raskauden ja imetyksen aikana. Hoito aiheuttaa erittäin harvoin mitään sivuvaikutuksia. Näin ollen asiantuntijan tekemänä hoito on lähes riskitöntä.

 

 Voidaan hoitaa esimerkiksi

 

 • otsan alueen ilmejuonteet sekä ns. naururypyt silmien ympärillä
 • kulmakarvojen kohotus
 • suupielten nosto
 • huulten ryppyjen tasoitus
 • kaulan kohotus
 • migreeni
 • liikahikoilu
 • hampaiden narskutusongelma

 

Hintaesimerkkejä
 • Kulmien nosto 250 euroa
 • Sibelius -juonteet 250 euroa
 • Otsa 350 euroa
 • Yläkasvot 450 euroa
 • Alakasvot 350 euroa

B0wzss8jnpW2znuNk_u8l_jm1TeaMNVYMEIiQ0OCxJM

Voidaan hoitaa myös kaulan aluetta.

Ammattitaitoinen-henkilökunta
Ammattitaitoinen Henkilökunta

Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta.

Yksilolliset
Yksilölliset räätälöidyt hoidot

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Sinun-turvallisuutesi
Sinun turvallisuutesi

Sinua palvelevat aina huippuammattilaiset. Pitkään alalla toimineena, 25 vuoden kokemuksella, Tiina Jylhä on löytänyt parhaat mahdolliset työntekijät tiimiimme.

137

Tehtyjä leikkauksia

945

Tyytyväisiä asiakkaita

76

Huippuammattilaisia

Katso

Mitä Meistä Sanotaan

Amanda
Amanda Harkimo

”The Look on aina ollut minulle paikka jossa huolehdin kasvojeni hyvästä olosta. Ja on paikka joka antaa minulle hyvää oloa, ihanat tisuni on myös sieltä kotoisin, SUOSITTELEN!”

Katie
Katrie Daler

”Olen käyttänyt The Lookin palveluita ja hoitoja henkilökohtaisesti itse vuodesta 2012 asti, suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka kohentavanta jotakin paikkaa kehossaan. Vaalikaa omaa kehoanne, se on tehty teitä varten!”

Maisa
Maisa Torppa

”Kreikassa käynti oli tosi positiivinen kokemus, kun automaattisesti jännitin tulenko mä oikein ymmärretyks vieraassa maassa. Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Koko aika oli turvallinen olo ja sellanen fiilis, että on osaavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi!”