Kirurgit

Käyttämämme kirurgit ovat alojensa huippuja. Pitkään alalla toimineena, 25 vuoden kokemuksella, Tiina Jylhä on löytänyt parhaat mahdolliset kirurgit tiimiimme.

 

Konsultaatiossa käymme läpi yksilölliset tarpeet ja valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa parhaimmat, ammattitaitoiset erikoisalansa kirurgit ja kauneusalan ammattilaiset. He ovat erikoistuneet erityyppisiin ongelma-alueisiin. Voit siis luottaa, että ongelmiasi hoitaa alan kokenut spesialisti.

 

Kun vartaloa muokataan rasvansiirron tai rasvaimun avulla, tarjoamme sinulle juuri sen taitoalueen kokeneimmat spesialistit.

 

Tallinna

 

Leikkaukset Tallinnassa suoritetaan keväällä 2004 valmistuneella eurostandardeja noudattavalla klinikalla.

Sinua palvelevat huippukirurgit, jotka ovat erikoistuneet kasvojen alueen sekä rintojen- ja vartalon muokkaukseen. Nyt on myös mahdollista saada suomalaisen plastiikkakirurgian dosentin suorittamat toimenpiteet klinikallamme Tallinnassa.

Tallinnassa meidän palveluksessamme operoi mm.

Tohtori Merle Sellend on valmistunut Tarton yliopiston lääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 1983. Vuodesta 1986 hän on toiminyt plastiikkakirurgina. Tri Sellend on ollut koulutuksissa Moskovassa, Riiassa, Miamissa, Pariisissa, Ateenassa, Venetsiassa ja Nizzassa. Hän on Kansainvälisen Esteettisen Plastiikkakirurgian Seuran (ISAPS) jäsen. Viron Terveydenhoitovirasto on myöntänyt tri Merle Sellend:ille toimintaluvan nro. L02035 toiminnan harjoittamiseksi plastiikkakirurgian alalla. Lisäksi Merle Sellend vastaa lääketieteellisellä nettisivulla arst.eeplastiikkakirurgiaa koskeviin kysymyksiin. Tri Sellend on kirjoittanut artikkeleita useista erilaisista aiheista kuten:
• Solarium ja luomet
• Yläluomien korjausleikkaukset
•”Teiseks noa all” (Kauneutta veitsen avulla) Tervis Pluss, syyskuu 2003
•”Doktor, tehke mind nooreks ja ilusaks!” (Tohtori, tehkää minusta nuori ja kaunis!) Eesti Naine, toukokuu 2010.

Tohtori Tiia Tamme on kotoisin Pärnuusta. Koidula-lukiosta ylioppilaaksi kirjoittamisen jälkeen hän aloitti opiskelun Tarton yliopistossa, josta hän valmistui vuonna 1989 lääkäri-hammaslääkäriksi. Tamme on erikoistunut kasvo- ja leukakirurgiaan, sekä suorittanut Tarton yliopistossa tohtorin opinnot. Tamme on toiminut vuodesta 2006 lähtien Tarton yliopiston klinikan hammasklinikan kasvojen ja leukakirurgian osastolla lääkäri-lehtorina. Lisäksi hän on kansainvälisen suu- ja leukakirurgien neuvoston jäsen sekä jäsenenä seuraavissa erikoisalan ja tieteisseuroissa: – Euroopan kasvojen plastiikkakirurgian akademia – Euroopan kasvo- ja leukakirurgian yhdistys – Baltian kasvo- ja leukakirurgian sekä plastiikkakirurgian yhdistys – Viron kasvo- ja leukakirurgien seura – Viron korjausleikkausten ja korjaavan kirurgian seura.

 

Kreikka

 

Kreikassa meidän palveluksessamme operoi mm.

 

Vasileios Tsiongas on syntynyt Larissan alueella, Keski-Kreikassa, vuonna 1960. Hän kirjoitti ylioppilaaksi vuonna 1978 ja aloitti seuraavana vuonna opiskelut “La Sapienza” Rooman yliopistossa lääketieteenlaitoksella. Kreikkaan palattuaan hän erikoistui yleis- ja plastiikkakirurgiaan, Larissan yleissairaalassa ja Thessalonikin Papanikolaou sairaalassa. Hän työskentelee plastiikkakirurgina Kreikassa, Italiassa, Suomessa sekä Virossa.

 

Akis Vryzas on syntynyt Dramassa, Pohjois-Kreikassa, vuonna 1964. Hän on opiskellut lääketiedettä Aristotelion yliopistossa, Thessalonikissa. Hän erikoistui plastiikkakirurgiaan Whiston sairaalassa, Liverpolissa, George Eliot sairaalassa Birminghamissa sekä Devon and Exeter sairaalassa, Exeterissa. Vuodesta 1998 lähtien hän on työskennellyt Thessalonikissa.

 

Ammattitaitoinen-henkilökunta
Ammattitaitoinen Henkilökunta

Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta.

Yksilolliset
Yksilölliset räätälöidyt hoidot

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Sinun-turvallisuutesi
Sinun turvallisuutesi

Sinua palvelevat aina huippuammattilaiset. Pitkään alalla toimineena, 25 vuoden kokemuksella, Tiina Jylhä on löytänyt parhaat mahdolliset työntekijät tiimiimme.

137

Tehtyjä leikkauksia

945

Tyytyväisiä asiakkaita

76

Huippuammattilaisia

Katso

Mitä Meistä Sanotaan

Amanda
Amanda Harkimo

”The Look on aina ollut minulle paikka jossa huolehdin kasvojeni hyvästä olosta. Ja on paikka joka antaa minulle hyvää oloa, ihanat tisuni on myös sieltä kotoisin, SUOSITTELEN!”

Katie
Katrie Daler

”Olen käyttänyt The Lookin palveluita ja hoitoja henkilökohtaisesti itse vuodesta 2012 asti, suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka kohentavanta jotakin paikkaa kehossaan. Vaalikaa omaa kehoanne, se on tehty teitä varten!”

Maisa
Maisa Torppa

”Kreikassa käynti oli tosi positiivinen kokemus, kun automaattisesti jännitin tulenko mä oikein ymmärretyks vieraassa maassa. Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Koko aika oli turvallinen olo ja sellanen fiilis, että on osaavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi!”