Klinikat

Tallinna

 

Kun saavut hoidettavaksi Tallinnaan, haluamme tarjota sinulle kirurgisen huippuammattitaidon lisäksi myös hienostuneen ympäristön, jossa on viihtyisää olla.

 

Yksityissairaalan tilat otettiin käyttöön keväällä 2004. Sinulla on käytössäsi moderni yksityishuone, jossa on vuode myös mukaan saattajaksi lähteneelle seuralaiselle. Huoneessasi on oma suihku, wc sekä televisio. Jos tarvitset apua, hälytät hoitajan paikalle soittokellolla.

 

Vietät sairaalassamme yleensä toimenpiteen jälkeisen yön. Sen jälkeen asiakkaat pääsevätkin jo kotimatkalle.

 

Kreikka

 

Asklipeion Larissa

Asklipeion klinikka sijaitsee Larissan keskustassa ja on remontoitu vuonna 2008.  Se on yleiskirurginen klinikka, jossa toimii silmäkirurgian osasto, laparoskopinen ja ortopedinen kirurgia sekä plastiikkakirurgia. Klinikallamme on kaksi erinomaisesti varusteltua leikkaussalia.

 

Genesis klinikka Thessaloniki

Genesis on kirurgian ja naistentautienklinikka sekä synnytysklinikka. Se sijaitsee Pilean puolella Thessalonikissa, 18.000 neliön alueella. Klinikalla on 116 sänkyä ja 3 leikkaussalia käytettävissä pelkästään plastiikkakirurgisiin leikkauksiin. Klinikalla on ISO standardi 9001:2008 TUV AUSTRIA HELLAS ja klinikkamme saa kohta TEMOS-todistuksen.

Ammattitaitoinen-henkilökunta
Ammattitaitoinen Henkilökunta

Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta.

Yksilolliset
Yksilölliset räätälöidyt hoidot

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Sinun-turvallisuutesi
Sinun turvallisuutesi

Sinua palvelevat aina huippuammattilaiset. Pitkään alalla toimineena, 25 vuoden kokemuksella, Tiina Jylhä on löytänyt parhaat mahdolliset työntekijät tiimiimme.

137

Tehtyjä leikkauksia

945

Tyytyväisiä asiakkaita

76

Huippuammattilaisia

Katso

Mitä Meistä Sanotaan

Amanda
Amanda Harkimo

”The Look on aina ollut minulle paikka jossa huolehdin kasvojeni hyvästä olosta. Ja on paikka joka antaa minulle hyvää oloa, ihanat tisuni on myös sieltä kotoisin, SUOSITTELEN!”

Katie
Katrie Daler

”Olen käyttänyt The Lookin palveluita ja hoitoja henkilökohtaisesti itse vuodesta 2012 asti, suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka kohentavanta jotakin paikkaa kehossaan. Vaalikaa omaa kehoanne, se on tehty teitä varten!”

Maisa
Maisa Torppa

”Kreikassa käynti oli tosi positiivinen kokemus, kun automaattisesti jännitin tulenko mä oikein ymmärretyks vieraassa maassa. Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Koko aika oli turvallinen olo ja sellanen fiilis, että on osaavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi!”