Leirit

Elinvoimaleiri

 

Tarjoa henkilöstöllesi virkistävä viikonloppu tai pari aktiivista ja toimeliasta päivää yli satavuotiaassa entisessä villakehräämössä. Ympärillä on kaunis ja levollinen luonto. Monipuolinen henkilökuntamme on paikalla ainoastaan teitä varten. Leiri on loistava vaihtoehto tavanomaisille tyhy-, tyky- tai virkistyspäiville ja varsinkin pikkujouluille.

 

Elinvoimaleirimme nimi on varsinaisesti Elämäntapamuutosleiri. Kahden päivän ja yhden yön mittainen jakso asiantuntijoittemme kanssa on varsinainen tehostartti virkeämpään ja elämänmakuiseen tulevaisuuteen. Se antaa vinkkejä terveyttä ja elinvoimaa lisäävään ruokailuun, tutustuttaa uusiin tapoihin liikkua ja kuntoilla sekä myös helliä ja rentoutua. Viikonloppuohjelma on lauantaiaamusta sunnuntai-iltaan. Yöpyminen tapahtuu viihtyisissä yhden tai kahden hengen ”beduiiniteltoissa”. Halutessanne voimme järjestää myös päivänmittaisen leirin.

 

Elinvoimaleirimme ei vaadi osaamista eikä suorituksia. Leirimme räätälöidään aina yksilöllisesti jokaisen ryhmän mukaan jokainen osanottaja huomioiden. Yrityksenne henkilöstö voi tulla juuri sellaisena kuin on.

Jokaiselle löytyy jotakin, jokaisen yksilön haastaja on vain oma minä. Missään mitä teemme ei ole suorituspaineita eikä –pakkoa. Ellei sitten ryhmänne vaadi jotain erityistä – rankkaa treeniä tai tiukkaa kisaa? Henkilöstömme on koko ajan käytettävissänne, teitä palvelevat parhaat oman alansa asiantuntijat.

 

Toiveittenne mukaan järjestämme leikkimielisiä kilpailuja ja hauskanpitoa yhdessä, yhteen hiileen puhaltaen. Leirillämme puretaan aggressiot pirteään liikuntaan ja stressi hellimishoitoihin. Nautimme yhdessä maukkaita ja runsaita mutta terveellisiä aterioita, istumme iltaa ja annamme kiireen unohtua.

 

Leirin tavoitteita henkilökohtaisen hyvinvoinnin lisäksi ovat muun muassa työyhteisön yhteenkuuluvuuden lisääminen, mieluisa yhdessä tekeminen, uusiin rooleihin asettuminen (kaikki samalla viivalla ilman pomo-alainen–asetelmaa), uusiin asioihin tutustuminen ja onnistumisen elämysten jakaminen yhdessä.

 

Mistä on kysymys?

 

The Look –salonki henkilöstöineen ja yhteistyökumppaneineen on suunnitellut ja toteuttaa kanssanne ikimuistoisen viikonlopun. Paikka on Orimattilan Kehräämö, lumoavan kaunis ja historiaa huokuva entinen villatehdas.

 

Ohjelma

 

Lauantai

 • Kello 10.00 majoittuminen ja aamiainen, tutustuminen ohjelmaan.
 • Asiantuntijaluento.
 • Liikunnallinen tuokio joko ulkona tai sisällä.
 • Lounas
 • Liikuntailtapäivä sisällä tai ulkona tai molemmat (sisällä valittavissa mm. kuntosali, spinning, zumba tai muu tanssillinen liikunta, body pump, core harmony, jooga, pilates, ohjattua toimintaa)
 • Palautejuoma ja välipala.
 • Leikkimielinen liikunnallinen kisa tai muuta yhteistä tekemistä.
 • Päivällinen
 • Saunamaailma ja/tai Hellimö. Saunamaailmassa infrapunasauna, höyrysauna, porepalju ja talvella avanto. Hellimössä esim. suolahuone, Äänisen aallot, mielen keinut tai pyramidi. Kaksi hellimön palvelua sisältyy pakettiin.
 • Iltapala

 

Sunnuntai

 • Kello 8.30 jokaiselle oma aamiaiskori, jonka sisällöstä valmistamme nopean, helpon ja terveellisen aamiaisen. Asiantuntija opastaa.
 • Asiantuntijaluento.
 • Kuntosali, jossa on henkilökohtainen opastus. Huom! Sisältää myös henkilökohtaisen kunto-ohjelman laatimisen jokaiselle.
 • Lounas.
 • Asiantuntijaluentoja / osa voidaan vaihtaa myös ulkoiluun.
 • Päivällinen.
 • Mahdollinen palautekeskustelu. Ohjelma päättyy noin kello 18.00.

 

Ohjelmaan kuuluvat runsaat ateriat tasokkaassa Kehräämön ravintolassa. Kaikissa liikuntalajeissa, kilpailuissa ja muissa aktiviteeteissa teitä palvelevat asiantuntevat ohjaajat. Saunamaailma on kokemisen arvoinen, Hellimö suorastaan luksusta arkeen.

Erikseen ennakkoon sovittavia ovat kosmetologin, hierojan ja fysioterapeutin palvelut. Samoin on mahdollisuus tilata esimerkiksi kampaajan tai meikkaajan tyylikonsultaatiota sekä upeita ihon elvytys- ja nuorennushoitoja.

 

Peruspakettihinnasto

Esimerkin mukainen kahden päivän leiri yöpymisineen ja mainittuine palveluineen:

Alle 10 henkilön ryhmät / 490,- / henkilö
10-15 henkilön ryhmät / 470,- / henkilö
Suuremmat ryhmät, kuten myös erityispalveluita sisältävät tilaukset, hinnoitellaan erikseen.

 

Hard core camp Tallinnassa

 

HC-leiri räätälöidään 1-10 ihmiselle. Leiri kestää sopimuksen mukaan 1-3 vrk. Leirillä majoitutaan Tintin ja Tapen kotiin Tallinnassa. Talossa on osallistujille 2hh, uima-allas ja kuntosali.
Leiriin sisältyy tarkoin suunnitellut ruoat 6 kertaa päivässä sekä HC-treenit Tapen ohjauksessa. Tämän leirin tarkoitus on antaa lisämotivaatiota, potkua ja oppia ihmisille, jotka rakastavat kuntosaliharjoittelua ja haluavat kehittyä ja saada entistä parempia tuloksia. Tältä leiriltä jokainen lähtee takki tyhjänä, mutta reppu täynnä treenimotivaatiota.

 

Hinta 390 €/hlö/vrk (3vrk 900€, sisältää matkat Hki-Tallinna-Hki)

Ammattitaitoinen-henkilökunta
Ammattitaitoinen Henkilökunta

Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta.

Yksilolliset
Yksilölliset räätälöidyt hoidot

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Sinun-turvallisuutesi
Sinun turvallisuutesi

Sinua palvelevat aina huippuammattilaiset. Pitkään alalla toimineena, 25 vuoden kokemuksella, Tiina Jylhä on löytänyt parhaat mahdolliset työntekijät tiimiimme.

137

Tehtyjä leikkauksia

945

Tyytyväisiä asiakkaita

76

Huippuammattilaisia

Katso

Mitä Meistä Sanotaan

Amanda
Amanda Harkimo

”The Look on aina ollut minulle paikka jossa huolehdin kasvojeni hyvästä olosta. Ja on paikka joka antaa minulle hyvää oloa, ihanat tisuni on myös sieltä kotoisin, SUOSITTELEN!”

Katie
Katrie Daler

”Olen käyttänyt The Lookin palveluita ja hoitoja henkilökohtaisesti itse vuodesta 2012 asti, suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka kohentavanta jotakin paikkaa kehossaan. Vaalikaa omaa kehoanne, se on tehty teitä varten!”

Maisa
Maisa Torppa

”Kreikassa käynti oli tosi positiivinen kokemus, kun automaattisesti jännitin tulenko mä oikein ymmärretyks vieraassa maassa. Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Koko aika oli turvallinen olo ja sellanen fiilis, että on osaavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi!”