Personaltraining ja ravintovalmennus

Yrityksemme tarjoamat Personal Trainerit ovat kuntoilun ja liikunnan ammattilaisia. Personal Trainerimme ovat kaikki vaativan PTF- tai PTA-koulutuksen läpäisseitä valmentajia. Personal Training on yksilöllistä, henkilökohtaista valmentamista, joka vaatii vankkaa ammattitaitoa ja osaamista. Ihmisiä on käsiteltävä fyysisenä, psyykkisenä ja sosiaalisena kokonaisuutena. Tässä kohdassa ammattitaito ja koulutus kulkevat käsikädessä. Kuka tahansa voi kutsua itseään Personal Traineriksi, joten on hyvä selvittää PT:n koulutus ennen kuin valitset itsellesi valmentajaa.

 

Elämäntapana hyvä olo

 

Tuntuuko, että on aika pistää elämäntapasi uusiksi? Onko vyön päällä tarpeeton säkki? Näyttävätkö ennen niin upeat sääresi kuin niihin olisi liimattu rieskaleipä? Haluatko hoikat upeat sääresi takaisin? Hyvin moni varmasti vastaa edellä mainittuihin kysymyksiin KYLLÄ! Kenties olet tehnyt päätöksen useasti, mutta aloittaminen on aina syystä tai toisesta siirtynyt.

 

Tarjoamme sinulle apua. Motivaatio on edellytys tuloksille. Tiedon lisäämisellä sinusta voi tulla loistava penkkiurheilija, mutta sinun on liikuttava sekä syötävä terveellisemmin saadaksesi tuloksia. Motivaatio on tähän avainsana.

 

Alun ei aina tarvitse olla hankalaa. Me teemme aloittamisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Motivoimme sinua, annamme oikeat harjoittelu- ja ravitsemusohjeet sekä tarvittaessa huolehdimme, että pidät kiinni uusista terveellisistä elämäntavoistasi jatkossakin.

 

Oikeaoppisuus on ratkaisevan tärkeä asia kaikille liikunnan harrastajille. Liikunnan ja liikkeiden tulee olla oikein suoritettuja, jotta niillä olisi haluttu vaikutus. Kuntoilijalle, jonka tavoitteena on olla paremmassa kunnossa sekä terveempi, tämä on tärkeää harjoitustietoutta. Sama pätee ruokailuun. Terveellinen syöminen ei ole yhtä kuin ikävän makuisten ruokien syömistä tai nälässä kärvistelyä.

 

Valmennus

 

Valmennuksesta puhuttaessa puhuisin mieluummin vartalon tavoitejohtamisesta (tavoitteet, maalit, päämäärät)

 

Tuloksekkaassa harjoittelussa on seuraavia tärkeitä seikkoja:

 

  • asetetaan tavoitteita lyhyelle aikavälille (lyhyt valmennussuunnitelma)
  • asetetaan tavoitteita pitkälle aikavälille ( pitkä valmennussuunnitelma)
  • päivittäinen valmennussuunnitelma

 

Tavoitellaan edellä mainittuja päämääriä ja seurataan kehitystä sekä korjataan suuntaa tarvittaessa. Päämäärätön harjoittelu kunto-ohjaajan kanssa tai täysin ilman ohjaajaa ei johda toivottuihin tuloksiin.

Mikäli haluat ammattitaitoista ohjausta harjoitteluun, elämäntapa muutokseen tai ruokailuun, ota yhteyttä! Olemme valmiit auttamaan sinua.

 

Tapani Valkonen

 

  • Personal Trainer kouluttaja
  • Liik.lääk.tieteiden cuml.
  • Ammattivalmentaja
  • Kehonrakennuksen Suomen mestari, PM-mestari ja MM -voittaja 2015.

 

Tapani on arvostettu ravinto- ja urheiluvalmentaja sekä kysytty terveellisten elämäntapojen luennoitsija. Hän on valmentanut lukuisia urheilijoita kansalliselle ja kansainväliselle huipulle. Hänen vankkaan tietämykseensä luotetaan kaikilla urheilu- ja kuntoilualoilla.

 

Tapani on ollut asiantuntijana useissa TV-ohjelmissa sekä lehdissä.
Hänen valmennuksessaan on menestystä saaneet mm. LrNMKY koripallon kolme Suomen mestaruutta, Marie Silmäri BF EM-hopea, Petri Koivisto kehonrakennuksen SM, Annika Kumlin 400 m aitojen EM 5. Lisäksi sadat asiakkaat ovat saaneet Tapanilta apua erilaisiin vaivoihin ja painonhallintaan. Hän toimii myös kehonrakennusliiton valmennusvastaavana ja kilpailee edelleen kehonrakennuksessa, vaikka on ylittänyt puolen vuosisadan iän.

 

Tiina Jylhä

 

  • PTF-trainer
Ammattitaitoinen-henkilökunta
Ammattitaitoinen Henkilökunta

Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta.

Yksilolliset
Yksilölliset räätälöidyt hoidot

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Sinun-turvallisuutesi
Sinun turvallisuutesi

Sinua palvelevat aina huippuammattilaiset. Pitkään alalla toimineena, 25 vuoden kokemuksella, Tiina Jylhä on löytänyt parhaat mahdolliset työntekijät tiimiimme.

137

Tehtyjä leikkauksia

945

Tyytyväisiä asiakkaita

76

Huippuammattilaisia

Katso

Mitä Meistä Sanotaan

Amanda
Amanda Harkimo

”The Look on aina ollut minulle paikka jossa huolehdin kasvojeni hyvästä olosta. Ja on paikka joka antaa minulle hyvää oloa, ihanat tisuni on myös sieltä kotoisin, SUOSITTELEN!”

Katie
Katrie Daler

”Olen käyttänyt The Lookin palveluita ja hoitoja henkilökohtaisesti itse vuodesta 2012 asti, suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka kohentavanta jotakin paikkaa kehossaan. Vaalikaa omaa kehoanne, se on tehty teitä varten!”

Maisa
Maisa Torppa

”Kreikassa käynti oli tosi positiivinen kokemus, kun automaattisesti jännitin tulenko mä oikein ymmärretyks vieraassa maassa. Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Koko aika oli turvallinen olo ja sellanen fiilis, että on osaavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi!”