plastiikkakirurgia

Kokeneet plastiikkakirurgit palvelevat juuri sinua

 

Vaativan plastiikkakirurgian lisäksi palveluumme kuuluvat myös kevyemmät esteettiset hoidot. Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta. Käytössäsi ovat plastiikkakirurgian huippuosaajat sekä lämminhenkinen osaava henkilökunta.

 

Plastiikkakirurgian avulla voidaan hoitaa mm. kudospuutoksen, ihotautisairauksien, palovammojen ja erilaisten synnynnäisten epämuodostumien aiheuttamia ongelmia. Plastiikkakirurgia käsittää koko kehon kauneuskirurgiset toimenpiteet eikä ole rajoittunut tietylle kehon alueelle.

 

Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet. Suunnittelemme yksityiskohdat sekä mahdolliset jatkotoimenpiteet ja aikataulutuksen jo ennen Tallinnaan matkustamista. Kanssamme tunnet olosi niin turvalliseksi, että kaikki huolesi jäävät Suomenlahden lähtösatamaan.

 

Haluaisitko maksaa palvelumme erissä?

 

Osamaksusopimuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa! Tiedustele osamaksua konsultointisi yhteydessä tai hae itsellesi ennakkopäätös.

maksa_erissa

Ammattitaitoinen-henkilökunta
Ammattitaitoinen Henkilökunta

Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta.

Yksilolliset
Yksilölliset räätälöidyt hoidot

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Sinun-turvallisuutesi
Sinun turvallisuutesi

Sinua palvelevat aina huippuammattilaiset. Pitkään alalla toimineena, 25 vuoden kokemuksella, Tiina Jylhä on löytänyt parhaat mahdolliset työntekijät tiimiimme.

17569

Tehtyjä leikkauksia

49822

Tyytyväisiä asiakkaita

34

Huippuammattilaisia

Katso

Mitä Meistä Sanotaan

Amanda
Amanda Harkimo

”The Look on aina ollut minulle paikka jossa huolehdin kasvojeni hyvästä olosta. Ja on paikka joka antaa minulle hyvää oloa, ihanat tisuni on myös sieltä kotoisin, SUOSITTELEN!”

Katie
Katrie Daler

”Olen käyttänyt The Lookin palveluita ja hoitoja henkilökohtaisesti itse vuodesta 2012 asti, suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka kohentavanta jotakin paikkaa kehossaan. Vaalikaa omaa kehoanne, se on tehty teitä varten!”

Maisa
Maisa Torppa

”Kreikassa käynti oli tosi positiivinen kokemus, kun automaattisesti jännitin tulenko mä oikein ymmärretyks vieraassa maassa. Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Koko aika oli turvallinen olo ja sellanen fiilis, että on osaavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi!”