PRP Platelet Rich Plasma

Hallitse ikääntymisprosessia

 

Platelet Rich Plasma on esteettinen hoitomuoto, jonka tärkein tehtävä on hallita ikääntymisprosessia.

Verihiutaleet ovat hyvin pieniä, mutta silti voimakkaita. Verihiutalerikas plasma on ihmisen verenverihiutaleiden ja trombosyyttien tiiviste pienessä määrässä plasmaa. Tätä plasmaa saadaan potilaan omasta verestä ja siihen ei käytetä mitään ulkopuolista ainesosaa. PRP -fraktio on rikastettu verihiutaleilla, kantasoluilla ja kasvutekijöillä.

 

Hoidossa tätä omasta verestä sentrifukoitua plasmaa ruiskutetaan/ injisoidaan kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Paranemisprosessissa iho alkaa tuottamaan kollageenia ja näin ihon kollageenituotanto lisääntyy. Kollageenintuotannon lisääntyminen vetää kasvutekijöitä puoleensa ja kasvutekijät uudistavat kudosta. Hoidon tulokset ovat nähtävissä jo kolmen viikon kuluttua.

 

Iho kiinteytyy, kirkastuu ja sen väri paranee. Hoito korjaa jopa arpia, aknea ja sitä voidaan käyttää hiuspohjan ongelmiin.

 

Hoitomuoto on ollut käytössä laajalti ortopediassa, hammashoidossa, palovammojen sekä haavojen hoidossa. PRP-hoito on sarjahoitona pitkäkestoinen hoitomenetelmä ja näkyviä tuloksia saavutetaan jo ensimmäisen hoidon jälkeen. PRP-hoidon ei ole todettu aiheuttavan allergiaa.

Ammattitaitoinen-henkilökunta
Ammattitaitoinen Henkilökunta

Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta.

Yksilolliset
Yksilölliset räätälöidyt hoidot

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Sinun-turvallisuutesi
Sinun turvallisuutesi

Sinua palvelevat aina huippuammattilaiset. Pitkään alalla toimineena, 25 vuoden kokemuksella, Tiina Jylhä on löytänyt parhaat mahdolliset työntekijät tiimiimme.

137

Tehtyjä leikkauksia

945

Tyytyväisiä asiakkaita

76

Huippuammattilaisia

Katso

Mitä Meistä Sanotaan

Amanda
Amanda Harkimo

”The Look on aina ollut minulle paikka jossa huolehdin kasvojeni hyvästä olosta. Ja on paikka joka antaa minulle hyvää oloa, ihanat tisuni on myös sieltä kotoisin, SUOSITTELEN!”

Katie
Katrie Daler

”Olen käyttänyt The Lookin palveluita ja hoitoja henkilökohtaisesti itse vuodesta 2012 asti, suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka kohentavanta jotakin paikkaa kehossaan. Vaalikaa omaa kehoanne, se on tehty teitä varten!”

Maisa
Maisa Torppa

”Kreikassa käynti oli tosi positiivinen kokemus, kun automaattisesti jännitin tulenko mä oikein ymmärretyks vieraassa maassa. Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Koko aika oli turvallinen olo ja sellanen fiilis, että on osaavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi!”