Ravinto ja liikunta

Suunnittelulla tuloksia

 

Miksi jotkut taistelevat painonsa ja kuntonsa kanssa jatkuvasti? Miksi toiset saavat aikaan pysyvän, selkeän muutoksen, joka innostaa heitä itseään ja myös muita ihmisiä?

 

Näiden välinen ero on itse asiassa yksinkertainen. Paremmat tulokset saavutetaan suunnitellusti kokonaisvaltaisella ohjelmalla, johon sisältyvät paino- ja aerobinen harjoittelu sekä oikeaoppinen ravinto ja ravintovalmisteiden käyttö. Suunnittelu nopeuttaa tulosten aikaansaamista ja mahdollistaa hyvässä kunnossa pysymisen — ei ainoastaan lyhytnäköisesti vaan koko elämän ajan.

 

The Look -salongissamme asiantuntijat laativat sinulle henkilökohtaisen kunto- ja ravinto-ohjelman. Viikoittaiset tapaamiset ja henkilökohtainen seuranta auttavat sinua säilyttämään motivaatiosi.

 

Personal Trainerimme ja ravintoasiantuntijamme palvelevat sinua myös netin välityksellä, joten välimatkat eivät ole esteenä.

Ammattitaitoinen-henkilökunta
Ammattitaitoinen Henkilökunta

Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta.

Yksilolliset
Yksilölliset räätälöidyt hoidot

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Sinun-turvallisuutesi
Sinun turvallisuutesi

Sinua palvelevat aina huippuammattilaiset. Pitkään alalla toimineena, 25 vuoden kokemuksella, Tiina Jylhä on löytänyt parhaat mahdolliset työntekijät tiimiimme.

17569

Tehtyjä leikkauksia

49822

Tyytyväisiä asiakkaita

34

Huippuammattilaisia

Katso

Mitä Meistä Sanotaan

Amanda
Amanda Harkimo

”The Look on aina ollut minulle paikka jossa huolehdin kasvojeni hyvästä olosta. Ja on paikka joka antaa minulle hyvää oloa, ihanat tisuni on myös sieltä kotoisin, SUOSITTELEN!”

Katie
Katrie Daler

”Olen käyttänyt The Lookin palveluita ja hoitoja henkilökohtaisesti itse vuodesta 2012 asti, suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka kohentavanta jotakin paikkaa kehossaan. Vaalikaa omaa kehoanne, se on tehty teitä varten!”

Maisa
Maisa Torppa

”Kreikassa käynti oli tosi positiivinen kokemus, kun automaattisesti jännitin tulenko mä oikein ymmärretyks vieraassa maassa. Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Koko aika oli turvallinen olo ja sellanen fiilis, että on osaavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi!”