Terveellinen ruokavalio

Syö kuusi terveellistä ateriaa päivässä

 

Jos olet noudattanut ohjeita kalorien vähentämisestä ja enintään kolmen aterian nauttimisesta päivässä, saatat saada aikaan päinvastaisen vaikutuksen. Georgian State Universityn tiedemiesten mukaan liikkuvat ihmiset, jotka syövät liian harvoin (kolme kertaa päivässä), saattavat totuttaa elimistönsä tulemaan toimeen vähemmällä energialla, ja varastoimaan polttamattomat kalorit rasvaksi. Aktiivisesti liikkuvien ihmisten suositellaan syövän noin 3 tunnin välein aineenvaihdunnan kiihdyttämiseksi ja tasaisen energiatason ylläpitämiseksi.

 

Syö aina proteiinia ja hiilihydraatteja

 

On yksiselitteinen tosiasia, että elimistömme toimii paremmin saadessaan sekä hiilihydraatteja että proteiinia. Proteiini ei ole ainoastaan terveiden lihasten rakennusaine, vaan se myös lisää vastustuskykyä sekä tasoittaa insuliinitasoja mahdollistaen tasaisen energiatason koko päiväksi. Lisäetuna proteiininsyönnin on todistettu vähentävän ruokahalua. Vältä hiilihydraattipainotteista ruokavaliota ja syö tasapainoisesti sekä proteiinia että hiilihydraatteja.

 

Syö oikean kokoisia annoksia

 

Pidä ateriakoot kohtuullisena. Terveellistä ja ravitsevaa ruokaakaan ei voi syödä rajattomasti. Maailmankaikkeudessa on olemassa energian katoamattomuuden laki. Toisin sanoen jokainen ylimääräinen kalori varastoituu kehoomme rasvana.

 

Vesi on elämän edellytys

 

70% kehostamme on vettä. Juo riittävästi eli vähintään 3 litraa / päivä!

 

Käytä korkealuokkaisia lisäravinteita

 

Lisäravinteet auttavat puutostilojen ehkäisyssä ja parantavat suorituskykyä. Liikkuessa vitamiinien ja mineraalien tarve lisääntyy, ja hikoillessa tärkeitä elektrolyyttejä haihtuu kehosta. Rasituksen jälkeen elimistössä on purkava eli katabolinen tila, ja lisäravinteet auttavat kehoa palauttamaan normaalin olotilan.

 

Pyri säännöllisyyteen, älä täydellisyyteen

 

Syöt todennäköisesti myös ruoka-aineita, jotka eivät ole suositeltavien ruoka-aineiden listalla. Älä anna sen lannistaa, vaan nauti vaihtelusta ja ota uudelleen kiinni tavoitteestasi jatkamalla ohjelman noudattamista.

Ammattitaitoinen-henkilökunta
Ammattitaitoinen Henkilökunta

Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta.

Yksilolliset
Yksilölliset räätälöidyt hoidot

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Sinun-turvallisuutesi
Sinun turvallisuutesi

Sinua palvelevat aina huippuammattilaiset. Pitkään alalla toimineena, 25 vuoden kokemuksella, Tiina Jylhä on löytänyt parhaat mahdolliset työntekijät tiimiimme.

17569

Tehtyjä leikkauksia

49822

Tyytyväisiä asiakkaita

34

Huippuammattilaisia

Katso

Mitä Meistä Sanotaan

Amanda
Amanda Harkimo

”The Look on aina ollut minulle paikka jossa huolehdin kasvojeni hyvästä olosta. Ja on paikka joka antaa minulle hyvää oloa, ihanat tisuni on myös sieltä kotoisin, SUOSITTELEN!”

Katie
Katrie Daler

”Olen käyttänyt The Lookin palveluita ja hoitoja henkilökohtaisesti itse vuodesta 2012 asti, suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka kohentavanta jotakin paikkaa kehossaan. Vaalikaa omaa kehoanne, se on tehty teitä varten!”

Maisa
Maisa Torppa

”Kreikassa käynti oli tosi positiivinen kokemus, kun automaattisesti jännitin tulenko mä oikein ymmärretyks vieraassa maassa. Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Koko aika oli turvallinen olo ja sellanen fiilis, että on osaavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi!”