Tiina Jylhä

tiinan kuva

The Look ja Kauneusklinikka Tiina Jylhä

 

Konsulttina yrityksessämme toimii Tiina Jylhä, jolla on pitkä kokemus alasta. Hän on toiminut menestyksekkäästi yhteistyössä virolaisten kirurgien kanssa jo 1990-luvun alkupuolelta lähtien. Monet suomalaiset ovat matkustaneet hänen ohjaamanaan Tallinnaan kauneusleikkaukseen. Tiina Jylhä on työskennellyt useimpien virolaisten kirurgien kanssa ja vuosien mittaan koonnut ympärilleen maan arvostetuimmat ja kokeneimmat kirurgit.

 

Tiinan oma tarina

 

Löysin kutsumusammattini aivan sattumalta ja suunnittelematta, kuten useimmat meistä. Kaikki sai alkunsa omasta ongelmastani, joka on useille naisille tuttu juttu. Lapsen syntymän ja imetyksen seurauksena rintani olivat veltostuneet ja menettäneet täyteläisyytensä. Kärsin asiasta useita vuosia ennen kuin tein asialle mitään. Siihen aikaan kauneusleikkaukset eivät olleet ollenkaan niin tavallisia kuin nykyään. Ne olivat harvojen etuoikeus. Kilpailua alalla ei juurikaan ollut, joten hinnat olivat tavallisen ihmisen ulottumattomissa. Vertailtuani hintoja suomalaisten kirurgien välillä huomasin nopeasti, ettei minulla millään olisi taloudellisia mahdollisuuksia tehdä leikkausta Suomessa. Aivan sattumalta keskustelin erään virolaisen ystäväni kanssa asiasta ja hän kertoi Virossa olevan useita kansainvälisestikin arvostettuja kirurgeja. Emmin kuitenkin asiaa muutaman viikon ennen kuin uskalsin varata ajan konsultaatioon sikäläiselle klinikalle. Tuohon aikaan, 1990-luvun taitteessa, Viro oli vielä useimmille suomalaisille eksoottinen ja vieras maa. Rohkaisin kuitenkin mieleni ja lähdin matkalle, joka muutti koko elämäni. Pelkoni karisi saman tien, kun tapasin kirurgin. Hän oli erittäin vakuuttava ja kertoi minulle seikkaperäisesti leikkauksen kulusta ja siihen liittyvistä riskeistä. Vaikka olin vieraassa maassa, tunsin oloni täysin turvalliseksi. Myös sikäläinen hintataso sopi laihalle kukkarolleni paljon paremmin.

 

Lehdistö ja suomalaiset kiinnostuivat

 

Heti leikkauksen jälkeen suomalainen lehdistö kiinnostui asiasta kovasti. Oli kovin kummallista, että olin uskaltautunut naapurimaahan leikkaukseen ja hinta oli ollut murto-osa Suomen hinnoista. Lehtijutuista innostuneena monet täysin tuntemattomat ihmiset alkoivat soitella minulle ja kysellä nevoja, miten toimia, jos haluaisi lähteä Viroon leikkaukseen. Monen mielestä asia oli kuitenkin niin iso ja pelottava, että he pyysivät minua oppaakseen ja tuekseen matkalle.

Tuo aika oli todella mielenkiintoista. Matkustin Helsingin ja Tallinnan väliä monta kertaa viikossa tuntemattomien ihmisten tukena. Muutaman kuukauden kuluttua sikäläinen klinikka ehdotti ensimmäisen kerran yhteistyötä. He toivoivat minun hoitavan markkinoinnin lisäksi alustavat konsultaatiot sekä järjestävän asiakkaille jälkihoidon Suomessa. Olin todella innoissani asiasta ja sitouduin kuukausien intensiiviseen koulutusjaksoon klinikalla. Siitä sitten alkoi urani kauneuskirurgian parissa.

 

Joskus tarvitaan muutakin kuin leikkaus

 

Myöhemmin olin mukana perustamassa Christinas Cliniciä, joka edelleen kantaa nimeäni, vaikken ole ollut yhtiössä mukana enää vuosiin. Vuosien myötä turhauduin, koska olisin halunnut tuoda kauneusleikkausten ohella enemmän esille sitä, miten tärkeää on, että ihminen itse huolehtii itsestään riittävän liikunnan ja oikeanlaisen ravinnon avulla. Olen itse aina ollut aktiivinen liikkuja ja olisin halunnut tukea myös leikkausasiakkaita elämäntapojen muutoksessa. Terveiden elämäntapojen avulla saavutettu leikkaustulos saadaan kestämään huomattavasti pidempään. Joidenkin asiakkaiden kohdalla koko leikkaus olisi ehkä voitu välttää, jos olisi vain kiinnitetty huomiota ruokavalioon ja liikuntaan. Tässä suurin syy, miksi vuonna 2003 siirryin yhdessä pitkäaikaisten yhteistyökumppanieni kanssa THE LOOKin palvelukseen. THE LOOK on kaikkea sitä, mitä haluan asiakkailleni tarjota. Se on yritys, joka huolehtii ulkonäön lisäksi myös asiakkaan fyysisestä sekä psyykkisestä hyvinvoinnista. Yrityksen ideana on tarjota asiakkaalle kokonaisvaltaista palvelua kaikissa kauneuteen ja terveyteen liittyvissä ongelmissa. Teemme yhteistyötä Suomen ja Viron huippuammattilaisten kanssa. Virossa meillä on  modernisoitu yhteistyöklinikka.

 

Kauneuskirurgian lisäksi tarjoamme mm. liikunta- ja ravinto-ohjausta, tyyli- ja meikkiopastusta, kosmetologin- ja lääkärin palveluja sekä esteettistä hammashoitoa.

 

Tällä hetkellä paneudun itse vuosittaisten kauneuskirurgian koulutusjaksojeni ohella yhä enemmän ravinnon ja liikunnan merkitykseen sisäisessä ja ulkoisessa hyvinvoinnissamme. Toimin nykyään pääsääntoisesti Tallinnassa ja panostan tällä hetkellä pitkäaikaisen unelmani, Royal Clinicin, valmiiksi saattamiseen. Minulle voi varata konsultaatioajan halutessaan edelleen Suomen toimipaikkojen lisäksi Tallinnan keskustassa sijaitsevalle kaupunkiklinikalle osoitteesta info@thelook.ee .

 

Tervetuloa asiakkaaksemme. Tavataan THE LOOK-salongissa.

-Tiina

0500 735 000

tiina@thelook.fi

Kauneusklinikka
Ammattimainen Henkilökunta

In an ideal world this website wouldn’t exist, a client would acknowledge the importance.

Kauneusklinikka
Ammattimainen henkilökunta

In an ideal world this website wouldn’t exist, a client would acknowledge the importance.

Kauneusklinikka
Ammattimainen henkilökunta

In an ideal world this website wouldn’t exist, a client would acknowledge the importance.

137

Products Worldwide

945

Satisfied Clients

76

Awards Won

Katso

Mitä Meistä Sanotaan

Amanda
Amanda Harkimo

”The Look on aina ollut minulle paikka jossa huolehdin kasvojeni hyvästä olosta. Ja on paikka joka antaa minulle hyvää oloa, ihanat tisuni on myös sieltä kotoisin, SUOSITTELEN!”

Katie
Katrie Daler

”Olen käyttänyt The Lookin palveluita ja hoitoja henkilökohtaisesti itse vuodesta 2012 asti, suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka kohentavanta jotakin paikkaa kehossaan. Vaalikaa omaa kehoanne, se on tehty teitä varten!”

Maisa
Maisa Torppa

”Kreikassa käynti oli tosi positiivinen kokemus, kun automaattisesti jännitin tulenko mä oikein ymmärretyks vieraassa maassa. Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Koko aika oli turvallinen olo ja sellanen fiilis, että on osaavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi!”