TJ-dieetti

TJ-dieetti on paljon enemmän kuin pelkkä nimi antaa ymmärtää. Se on kokonaisvaltainen konsepti, jonka avulla kuka tahansa pystyy saavuttamaan ihannepainonsa sekä hyvän fyysisen kunnon. Ohjelman tarkoituksena on muuttaa ruokailu- ja liikuntatottumuksia siten, että niitä voidaan helposti noudattaa vaikka lopunikää ja siten saavuttaa pysyvä painonhallinnan taso. Keventyneellä olemuksella ja paremmalla kunnolla on myös selkeä positiivinen vaikutus elinvoimaisuuteen ja hyvään oloon ylipäätään. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus: kun mieli ja keho voivat hyvin, on ihminen tasapainossa. TJ-dieetin lähtökohta ja tavoite on, että ohjelman läpikäyneet eivät enää koskaan tarvitse erillisiä painonpudotusruokavalioita, vaan saavutetut tulokset ovat pysyviä ja opituista asioista tulee elämäntapa.

 

Ohjelmien laadinta lähtee liikkeelle yksilöstä ja hänen tavoitteistaan. Suurelle osalle tavoitteena on painonpudotus, mutta tavoitteet voivat toki olla toisenlaisetkin. Ohjelmat rakennetaan aina yksilöllisesti, perustuen siihen mitä olet tehnyt, mitä teet nyt, mitkä ovat tavoitteesi sekä tietenkin ne sovitetaan päivärytmiisi. Mikään valmis internetistä tai muualta löytyvä yleismalli ei millään voi soveltua erilaisten ihmisten tarpeisiin. Jo pelkästään aineenvaihdunnalliset erot, mahdolliset fyysiset rajoitteet sekä työn rasittavuus vaikuttavat suuresti ohjelmien sisältöön, puhumattakaan hyvinkin erilaisista tavoitteista.

Tarkan peruskartoituksen perusteella rakennetaan sinun tavoitteidesi mukainen ja yksilöllisesti toimiva ruokavalio, tarkkoine määrineen ja kellonaikoineen, sekä tavoitettasi tukeva harjoitus- ja liikuntaohjelma. Pyrimme aina siihen, että liikunta on jossain muodossa mukana, näin tavoitteet saavutetaan helpommin ja niiden ylläpitäminen on vaivattomampaa. Pidämme myös erittäin tärkeänä, että suosittelemamme ruoat ovat helppoja ja vaivattomia valmistaa sekä sitä, että ne myös maistuvat hyvältä. Nämä kaksi asiaa ovat oikeastaan ohjelman onnistumisen edellytys. Harva jaksaa touhuilla keittiössä tuntikausia tai syödä pahalta maistuvia ruokia kovin kauan.

 

Tavoitteenamme on, että saat varmasti juuri sellaiset tulokset kuin haluat. Pyrimme varmistamaan tämän olemalla tukenasi riittävän pitkään. Siksi ohjelmapakettiin sisältyy aina kolmen kuukauden mittainen internettuki. Tuona aikana vastaamme eteen tulleisiin kysymyksiin ja ratkomme mahdolliset ohjelmien toteuttamiseen liittyvät ongelmat. Sinua ei siis jätetä yksin ohjelmiesi kanssa, vaan ohjelmasi laatinut asiantuntija on sähköpostin kautta tukenasi aina, kun apua tarvitset.

 

Asiantuntija ohjelmien takana on Tapani Valkonen. Hän on painonhallinnan ja oikeanlaisen ravitsemuksen arvostettu asiantuntija Suomessa. Valkonen on ollut useissa ravitsemusta ja liikuntaa käsittelevissä TV-ohjelmissa asiantuntijana, joissakin usean tuotantokauden ja monen vuoden ajan. Hän on kirjoittanut asiantuntija-artikkeleita alan lehtiin ja ratkonut niissä aktiivisten liikkuvien ihmisten erilaisia ongelmia. Valkonen on myös varsin kysytty luennoitsija ravitsemukseen, liikuntaan ja elämäntapahallintaan liittyen. Lisäksi hän kouluttaa Personal Trainereita PTF:lle (Personal Trainer Federation of Finland). Valkosen opastuksella ja ohjeilla tuhannet suomalaiset laihduttajat, kuntoilijat ja huippu-urheilijat ovat päässeet haluamaansa kuntoon.

 

Mikäli sinäkin haluat kuntoon, laita meili osoitteeseen info@thelook.fi
Lähetämme sinulle pikaisesti ohjeet, miten asiassa edetään. Nyt on aika tehdä päätös, joka muuttaa elämäsi. Pysyvästi!

Ammattitaitoinen-henkilökunta
Ammattitaitoinen Henkilökunta

Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta.

Yksilolliset
Yksilölliset räätälöidyt hoidot

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Sinun-turvallisuutesi
Sinun turvallisuutesi

Sinua palvelevat aina huippuammattilaiset. Pitkään alalla toimineena, 25 vuoden kokemuksella, Tiina Jylhä on löytänyt parhaat mahdolliset työntekijät tiimiimme.

137

Tehtyjä leikkauksia

945

Tyytyväisiä asiakkaita

76

Huippuammattilaisia

Katso

Mitä Meistä Sanotaan

Amanda
Amanda Harkimo

”The Look on aina ollut minulle paikka jossa huolehdin kasvojeni hyvästä olosta. Ja on paikka joka antaa minulle hyvää oloa, ihanat tisuni on myös sieltä kotoisin, SUOSITTELEN!”

Katie
Katrie Daler

”Olen käyttänyt The Lookin palveluita ja hoitoja henkilökohtaisesti itse vuodesta 2012 asti, suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka kohentavanta jotakin paikkaa kehossaan. Vaalikaa omaa kehoanne, se on tehty teitä varten!”

Maisa
Maisa Torppa

”Kreikassa käynti oli tosi positiivinen kokemus, kun automaattisesti jännitin tulenko mä oikein ymmärretyks vieraassa maassa. Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Koko aika oli turvallinen olo ja sellanen fiilis, että on osaavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi!”