Toimenpiteet

Kauneuskirurgiset

Toimet

Pitkä kokemus, onnistuneet tulokset

 

Vartalon virheiden poistoon, tapaturmien ja vammojen hoitoon sekä rajujen elämänmuutosten, kuten laihdutuksen, jälkeen tarvitaan usein kirurgista vartalonmuotoilua.

 

Rintoja suurennetaan, muokataan samankokoisiksi, pienennetään ja kohotetaan. Vartaloa voidaan muotoilla myös rasvansiirrolla tai rasvaimulla. Vatsaa, vyötäröä, lantiota, käsivarsia, reisiä sekä sääriä voidaan kiinteyttää ja muotoilla kirurgisesti.

 

Peppu on tärkeä! Muodokkaat pakarat ovat tämän päivän kauneusihanteiden mukaan varsinkin naiselle tärkeä asia. Pakaroita on mahdollista muotoilla esimerkiksi rasvansiirron tai implanttien avulla. Myös ratsastushousun mallisista reisistä voidaan muokata helposti sutjakat.

 

Tarjoamamme hyvän jatkohoidon, liikunnan lisäämisen ja painonhallinnan myötä tulokset ovat  pysyviä ja muutos voi olla huikea!

 

Ympäri maailmaa tulevat miespuoliset asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluihimme, sillä meiltä löytyy erikoisosaajat myös miesten vartaloiden ongelmakohtien muokkaukseen. Kasvojen ja vartalon muotoilun lisäksi tarjoamme miesasiakkaillemme vuosikausien huippuosaamista genitaalialueen leikkauksissa.

 

LUXUS-ARVONTA

 

Arvomme SYYSKUUSSA sitovan leikkausvarauksen tehneiden kesken LUXUS-loman Turkin Alanyassa!
Arvonta suoritetaan KAIKKIEN toimipisteiden toimenpideasiakkaidemme kesken.
Sitova varaus tulee tehdä syyskuun aikana, mutta varsinainen toimenpide voi olla muuna ajankohtana.

 

Arvonta suoritetaan virallisen valvojan läsnäollessa 30.9.2014

Ammattitaitoinen-henkilökunta
Ammattitaitoinen Henkilökunta

Palvelemme ammattitaitoisesti kaikkia, niin julkisuuden henkilöitä kuin muitakin eri puolilta Suomea ja maailmaa tulevia asiakkaitamme, iästä ja ammattikunnasta riippumatta.

Yksilolliset
Yksilölliset räätälöidyt hoidot

Vastaanottomme on valmistautunut ratkaisemaan ongelmasi ja palvelemaan juuri Sinua. Käymme yhdessä läpi asiakkaamme yksilölliset toiveet ja tarpeet.

Sinun-turvallisuutesi
Sinun turvallisuutesi

Sinua palvelevat aina huippuammattilaiset. Pitkään alalla toimineena, 25 vuoden kokemuksella, Tiina Jylhä on löytänyt parhaat mahdolliset työntekijät tiimiimme.

137

Tehtyjä leikkauksia

945

Tyytyväisiä asiakkaita

76

Huippuammattilaisia

Katso

Mitä Meistä Sanotaan

Amanda
Amanda Harkimo

”The Look on aina ollut minulle paikka jossa huolehdin kasvojeni hyvästä olosta. Ja on paikka joka antaa minulle hyvää oloa, ihanat tisuni on myös sieltä kotoisin, SUOSITTELEN!”

Katie
Katrie Daler

”Olen käyttänyt The Lookin palveluita ja hoitoja henkilökohtaisesti itse vuodesta 2012 asti, suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille jotka ovat ajatelleet korjaavansa taikka kohentavanta jotakin paikkaa kehossaan. Vaalikaa omaa kehoanne, se on tehty teitä varten!”

Maisa
Maisa Torppa

”Kreikassa käynti oli tosi positiivinen kokemus, kun automaattisesti jännitin tulenko mä oikein ymmärretyks vieraassa maassa. Henkilökunta oli mukavaa ja asiantuntevaa. Koko aika oli turvallinen olo ja sellanen fiilis, että on osaavissa käsissä. Suosittelen lämpimästi!”